Pe aceasta pagina gasiti o lista cu centre de colectare fier vechi din orasul Dvs, impreuna cu datele lor de contact, astfel incat sa puteti intra foarte rapid si usor in legatura cu ele:

  • numele;
  • adresa;
  • numarul de telefon;
  • adresa web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice informatii legate de achizitia deseurilor metalice (pret fier vechi 2023, program centru colectare etc) va rugam sa va adresati direct acestor firme, la datele de contact listate pentru fiecare.

Colectare fier vechi in Cluj Napoca - Lista cu centre

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Cluj Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Capitan Grigore Ignat 60-62, Cluj Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

La care centru de colectare fier vechi sa mergem cu deseurile metalice?

In fiecare casa si industrie, o multime de metale sunt aruncate ca deseuri. Atunci cand astfel de materiale nu pot fi reutilizate, optiunea de reciclare ar fi cea mai potrivita decizie. Urmatorul pas logic este cautarea unui centru de colectare fier vechi Cluj Napoca la care sa-i predati aceste materiale. Deoarece exista o multime de astfel de firme in orasul Dvs, cum faceti sa o alegeti cea potrivita? Puteti sa alegeti numai pe baza preturilor oferite? Evident, si aceasta este o varianta. Iata insa mai multe aspecte pe care puteti sa le luati in considerare pentru alegerea celei mai potrivite firme de fier vechi.

Descoperiti mediul

Este bine sa vizitati fizic centrul de fier vechi si sa descoperiti tipul de tehnologie pe care o folosesc. Unele firme vor utiliza echipamente de inalta tehnologie, iar unii vor fi mana a treia care vinde resturi celorlalte industrii. Interesati-va ce ramane in urma procesarii. Preocupati-va de mediul inconjurator si asigurati-va ca modul de gestionare a deseurilor de catre firma respectiva nu afecteaza natura.

Locatia si orele de functionare

In general, materialele de reciclat vor avea o greutate uriasa, si va fi greu sa le duci la destinatie. Din acest motiv, unii oameni se orienteaza catre firme de colectare fier vechi care colecteaza direct de la domiciliul clientilor. In astfel de cazuri, ar fi ideal sa fiti vizitat la o ora convenabila. Altfel, fie veti intarzia la servici, fie va trebui sa va luati o zi libera atunci cand stiti ca urmeaza sa va viziteze cei de la firma de colectat.

Metalele acceptate

Cand este vorba despre resturile de metal, exista o varietate imensa de metale in lista de resturi. Putem discuta despre resturi feroase, neferoase, si multe altele. Astfel, este mai bine sa cautati un anunt de cumpar fier vechi unde se accepta cupru, alama, aluminiu, fonta, otel, baterii auto, bronz si alte metale obisnuite.

Cautati oferte speciale

Unele centre de colectare fier vechi vor face oferte speciale care vizeaza cresterea vanzarilor. Acest lucru va va ajuta sa ramaneti in legatura cu ei. In plus, puteti solicita o crestere a pretului oferit.

Aflati pretul

Majoritatea oamenilor cauta firme de fier vechi doar pentru ca pot castiga ceva bani din lucrurile care trebuie eliminate din casele lor. Deci, pretul cu care veti putea vinde este un factor important. De aceea, informati-va din timp asupra preturilor oferite. In plus, aflati cum se calculeaza suma pe care o veti primi. Unele firme care cumpar fier vechi o vor calcula in functie de greutatea materialelor, iar altele o vor face dupa alte standarde. Alegeti varianta in care primiti o suma cat mai rezonabila.

In concluzie…

Dupa ce ati citit cele de mai sus, s-ar putea sa va fi format o idee despre cum sa alegeti o firma de colectare fier vechi Cluj Napoca la care sa vindeti deseurile metalice de care nu mai aveti nevoie pentru a obtine un profit. Sunt idei simple, care puse in practica va pot ajuta sa obtineti atat un pret avantajos, cat si sa fiti impacat cu alegerea facuta.